(+33) (0)5 53 65 65 28

Parc Walygator Sud-Ouest

Walygator Lislebonne

Ontdek Walygator South West Park

Door te verblijven op Camping du Lac de Lislebonne in de buurt van Nérac in Lot-et-Garonne, krijgt u de kans om een ​​onvergetelijke ervaring te beleven met familie, stel of vrienden door het Walygator Sud-Ouest park te bezoeken.

Dit pretpark in de buurt van Agen is een van de populairste speelplaatsen voor het hele gezin in het zuidwesten van Frankrijk. Gelegen op ongeveer 30 minuten van de camping, heeft het verschillende attracties voor iedereen.

Walygator camping
Walygator camping lislebonne

Aantrekkelijke tarieven

Camping Lac de Lislebonne is partner van Parc Walygator Sud-Ouest.

Door op onze camping te verblijven, kunt u uw tickets kopen tegen een voordelig tarief.

Bonus: dit scheelt je wachtrijen bij de kassa van het park. Er zijn alleen maar voordelen!

Attracties voor iedereen

Kinderen zullen blij zijn om achter het stuur van de droomvoertuigen van de Melody Road te zitten, zich in het waterlabyrint te wagen of zich te laten wiegen door de prachtige carrousel.

Sensatiezoekers, uw blik zal gericht zijn op de attracties die de vermelding "Thrills" dragen, zoals het mythische piratenschip, de vliegende stoelen, de kras en de boemerang; een achtbaan die je met 85 km/u voortstuwt op een circuit met lussen van bijna 40 meter boven de grond.

Het park Walibi Sud-Ouest biedt ook shows en attracties voor het hele gezin.

Walygator camping agen
Walygator camping agen

Hoe bereik je het WALYGATOR-park?

Vanaf Camping du Lac de Lislebonne duurt het ongeveer 30 minuten met de auto om Walygator Sud-Ouest Park te bereiken. Bij het verlaten van de camping neemt u de D149 naar het zuidoosten en vervolgens de D656. Steek Nérac over en sla twee kilometer na Calignac linksaf de D7 op. Neem vóór Roquefort de D656 tot u bij het Walibipark komt dat u aan uw linkerhand ontdekt.

Slim verblijf

Profiteer van onze gecombineerde aanbiedingen met toegang tot de 2 Walygator- en Aqualand-parken voor 2 of 3 nachten.

De parken Aqualand Agen en Walygator Sud Ouest zijn niet op dezelfde data geopend. Denk eraan om de openingsdagen en sluitingstijden van de parken te controleren bij het maken van uw reservering.

Walygator camping pas cher

Aanvullende informatie