(+33) (0)5 53 65 65 28

Piscine naturiste Lac de Lislebonne familial convivial


1. Wat is een naturistencamping?

 Een naturistencamping is een plek waar je kunt kamperen, zonnen en leven in harmonie met de natuur terwijl je zo naakt bent als een worm. Het is net als gewoon kamperen, maar dan met minder kleding en meer glimlachen.

 2. Moet ik de hele tijd naakt zijn op een naturistencamping?

 Nee, je hoeft niet altijd naakt te zijn, maar het wordt wel sterk aangemoedigd. Het is alsof je een waterpark bezoekt en niet in het water gaat - het heeft weinig zin!

 3. Zijn er kledingvoorschriften?

 Ja, de gouden regel is: "Naakt wanneer het kan, kleren wanneer het moet". Je kunt altijd een t-shirt aantrekken om je te beschermen tegen de brandende zon of als de temperatuur daalt.

 4. Wat moet ik meenemen voor een verblijf op een naturistencamping?

 Vergeet naast de basis niet om een handdoek mee te nemen - naturisten gaan nooit direct op een stoel of ligstoel zitten, dat is een kwestie van hygiëne. En vergeet niet je gevoel voor humor en ruimdenkendheid mee te nemen.

 5. Zijn er specifieke gedragsregels waaraan je je moet houden?

 Natuurlijk zijn die er! Heb respect voor andere kampeerders, neem geen foto's zonder toestemming en vermijd ongepast gedrag. Je weet wel, de goede oude beleefdheidsregels!

 6. Hoe kan ik me voorbereiden op mijn eerste naturistenervaring?

 Onderzoek de plek die je wilt bezoeken, respecteer de specifieke regels en normen, en wees bereid om de naaktheid van anderen te respecteren en neem een respectvolle houding aan tegenover iedereen.

 7. Hoe kan ik aan mijn vrienden uitleggen dat ik op naturistenvakantie ben geweest zonder een zonderling te lijken?

 Gebruik gewoon humor! Vertel ze dat je "dicht bij de natuur bent geweest", dat je "hebt gezonnebaad zonder een spoor van bikinilijn", of dat je een "reis onder de sterren (en de zon)" hebt beleefd. Het is tenslotte de humor die het naakte leven lichter maakt!

 8. Wat maakt een naturistencamping zo bijzonder?

 De ontspannen sfeer, de band met de natuur, de lichaamstolerantie en natuurlijk het bruine kleurtje. Het is alsof je teruggaat naar de basis, maar dan met een gezonde dosis zon en humor!

 9. Heeft iedereen een perfect lichaam op een naturistencamping?

 Absoluut niet! Naturistencampings zijn plekken waar mensen van alle soorten en maten welkom zijn. Niemand geeft om uw imperfecties, dus laat uw zorgen achter u en ontspan.

 10. Wat is de belangrijkste regel op een naturistencamping?

 De belangrijkste regel is om anderen te respecteren. Wees altijd respectvol en attent voor je medekampeerders, of ze nu gekleed zijn of niet. Naaktheid is geweldig, maar respect is nog beter!